Du er ikke forbundet. Nyhedsbrevet kan inkludere nogle brugerinformationer, så de vises måske ikke korrekt.

Julearrangement Aflyses

Julearrangement Aflyses

‍Nyhedsbrev fra Arløse Landsbylaug

‍Kære  

Landsbylaugets traditionelle juleafslutning aflyses.

For første gang – og forhåbentligt sidste – har Landsbylaugets bestyrelse set sig nødsaget til at aflyse den årlige juleafslutning,
hvor vi - voksne og børn – ellers plejer at hygge os med sange, gløgg/kakaomælk og julekager og afslutningsvis danser om det tændte juletræ ved vejkrydset i landsbyen. 

Bestyrelsen har truffet denne beslutning i lyset af de strammere corona-restriktioner, som blev indført ved udgangen af oktober, og som bl.a. indebar øget anvendelse af mundbind ved servering, begrænsning af antal personer ved indendørs arrangementer og en opfordring til at aflyse alle byfester o.lign. 

Vi ved fra tidligere år, at en stor del af deltagerne normalt ved denne lejlighed benytter sig af muligheden for at betale for deres medlemskab af Landsbylauget for det kommende år, 

og da dette ikke bliver muligt i år, håber vi, at I derfor vil benytte jer af betalingsmuligheden på Landsbylaugets hjemmeside.

Det er ikke til at vide, hvornår vi slipper ud af coronavirussens favntag; 

men vi håber jo som alle andre, at det ikke varer længe. Indtil da vil bestyrelsen som sædvanligt tænde juletræet og dermed ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

Bestyrelsen for Arløse Landsbylaug.

vejrsiden 

Vejrsiden kører sideløbende med hjemmesiden, 

>Gå til Vejrsiden